Întrebări Frecvente

Cum pot urmări comanda?

Imediat ce plasezi o comanda, vei primi o confirmare a înregistrării acesteia prin e-mail, împreună cu o serie de informații utile în urmărirea statutului acesteia, și anume numărul de ordine și codul poștal al adresei de livrare. Pentru detalii poți suna la Asistență Clienți la numărul de telefon 0722122111

Cum pot modifica/anula comanda?

Odată ce comanda a fost trimisă, acesta nu poate fi schimbată sau anulata. Dacă nu ești complet mulțumit(a) de achiziția ta, vei avea opțiunea de a o schimba cu un alt produs sau de a o returna. Click aici pentru a afla mai multe despre politica noastra de retur.

Cat timp va dura pentru a primi comanda?

Toate comenzile sunt expediate în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la plasarea unei comenzi. Pentru mai multe informații, viziteaza sectiunea noastra de transport & livrare.

Cum pot returna/schimba comanda?

Dacă nu ești complet mulțumit(a) de achiziția ta și dorești sa o returnezi, vei avea opțiunea de a returna prin curier în termen de de 14 zile de la data primirii comenzii. Click aici pentru a afla mai multe despre politica noastra de retur si pasii necesari ce trebuie parcursi.

Cum pot găsi mărimea mea?

Poti achizitiona produse din întreaga colecție, in functie de marime, folosind filtrul “Mărime” aici sau puteți verifica mărimea in pagina produsului în secțiunea „DESCRIERE”

Ce metode de plata acceptăm?

Poti sa achiti produsele ietraditionala.ro comandate numerar curierului la livrare sau online prin intermediul serviciilor Mobilpay.